Home   Voltijd eenjarig Deeltijd onderwijs   Aanmelden
Onderwijsvisie   Voltijd tweejarig Inloggen studenten   Contact


Tweejarige MBO 4opleidingen

 

Financiële Dienstverlening FD

Junior Assistent-Accountant MBO4

Bedrijfsadministrateur MBO4

Klantmedewerker Bancair en

Verzekeringen MBO4

 

Commerciële Economie CE

Junior Accountmanager MBO4

 

International Business IB

Assistant Manager IB MBO4

Assistant Manager IB BTEC MBO4

 

Marketing Media MM

Marketing Medewerker MBO4

Online Marketeer MBO4

 

Secretariële Dienstverlening SD

Directiesecretaresse MBO4

Management Assistant MBO4

 

Personeelszaken PZ

Human Resource Medewerker MBO4

Salarisadministrateur MBO4

Intercedent Uitzendbureau MBO4

 

Juridische Dienstverlening JD

Juridisch Medewerker MBO4

 

Vastgoed Management VM

Assistent-Makelaar Wonen MBO4

 

Eénjarige MBO opleidingen 


< Terug naar hoofdmenu

 

     
 
 
De voordelen van Particulier onderwijs

Een opleiding volgen bij het Kronenburgh Business College heeft de nodige voordelen; de voordelen van particulier onderwijs:

- Kleinschalig: Dankzij de kleinschalige opzet van ons onderwijs kunnen we bewaken dat alle studenten zich goed ontwikkelen en voelen studenten zich gezien.

- Meesters: Onze docenten zijn werkzaam in de praktijk en kunnen zo vanuit eigen ervaring en liefde voor het vak, vertellen over hun beroep: zo wordt het beroepsonderwijs veel interessanter en beter en keert het aloude principe "leerling, gezel, meester" weer terug.

- Klassikaal onderwijs: Wij bieden klassikaal onderwijs. De uitleg van een docent, participeren binnen het groepsproces helpt om tot prestaties te komen. Wij spreken over werkcolleges, dus naast luisteren naar de uitleg van de docent vooral ook veel leren door doen.

- Gemotiveerde medestudenten: Studenten die zich inschrijven bij het Kronenburgh Business college hebben ambitie. Ambitie om een volgende stap te zetten in hun carriëre, ambitie om te beschikken over de juiste diploma's, ambitie om goed te worden in het beroep en zo het verschil te maken. Het is interessant om ook weer door medestudenten te worden geïnspireerd.

- Versneld: Wij verzorgen MBO3-4-opleidingen in 1 of 2 jaar tijd, dit kan door goed les te geven, meer lesuren aan te bieden, meer begeleiding en aandacht te geven aan de individuele studenten.

- Erkend: Wij leiden bij onze MBO3-4 opleidingen op voor door het Ministerie van Onderwijs erkende MBO-diploma's.

- Optionele extra diploma's: Bij veel van onze opleidingen is het mogelijk optioneel ook extra diploma's te behalen bij externe exameninstellingen. Diploma's die de standaard zetten binnen het bedrijfsleven, waarvoor Kronenburgh dus opleidt. Deze Bedrijfsopleidingen maken (meestal) ook weer integraal onderdeel uit van onze Beroepsopleidingen en MBO3-4 opleidingen.

- Niveau: Wij leiden op tot het 'oude' MEAO-niveau / MBO+ niveau / Havo niveau. Wanneer werkgevers horen dat je een opleiding hebt gevolgd bij het Kronenburgh Business College weten ze dat het goed zit.

- Toelating: Omdat studenten zelf het onderwijs bekostigen, vindt er een 'natuurlijke' voorselectie plaats. Verder selecteren wij 'aan de poort' op vooropleiding, ambitie en cijferlijst. Studenten van het Kronenburgh Business College kunnen studeren op Havo / MBO4 niveau.

- Doorstroom naar HBO: onze MBO opleidingen zijn een prima vooropleiding op het HBO.

- Ondernemend: Wij leiden op voor Ondernemend Nederland. Dit blijkt niet alleen uit de omgangscultuur, waarbij dezelfde regels gelden als binnen het werkzame leven (tijd is tijd / afspraak is afspraak), maar ook uit het feit dat studenten van alle richtingen (zowel mbo als Beroepsopleiding) ook de module ondernemer MKB volgen.

Flexibel instromen: Ons opleidingsprogramma bestaat uit modules. Elke keer wanneer er een module start, kunnen nieuwe studenten instromen.

Flexibele opleidingsduur: De eerstjaars modules zijn op dinsdag. De tweedejaarsmodules zijn op donderdag. De opleiding kan dan ook in 1 of 2 jaar worden afgerond.

Verschillende onderwijsvarianten: Naast de MBO3-4 opleidingen kan ook gekozen worden voor de Beroepsopleiding (geen generieke modules NL, Eng, Rek, en geen Beroepspraktijkvorming BPV en geen Proeve van Bekwaamheid met als resultaat een instituutsdiploma). Studenten kunnen ook inschrijven voor Bedrijfsopleidingen of Focusmodules. Bij Bedrijfsopleidingen wordt examen gedaan bij een extern exameninstituut en/of verkrijgt de student een kronenburgh certificaat. Bij focusmodules kan de student naar eigen behoefte modules selecteren uit onze onderwijsprogramma's.

Starten zonder relevante werkplek: Om in te kunnen schrijven voor een MBO3-4 opleiding is het noodzakelijk werkzaam te zijn in een relevante functie bij een erkend leerbedrijf om zo ook aan de beroepspraktijkvomings eisen te voldoen. Wanneer dit nog niet het geval is, kunt u eerst inschrijven op een beroepsopleiding en wordt de opleiding bij het vinden van een relevante werkplek alsnog omgezet in een MBO3-4 opleiding.

Kick-off toetsen: Vanaf de tweede collegedag van een module starten we met een kick-off-toets die gaat over de collegestof van de vorige collegedag. Zo stimuleren we studenten lopende de module te studeren (en niet het leren vooruit te schuiven). Zowel de student als de docent weten zo ook eerder wanneer leerstof nog niet goed beheerst wordt.

Kansen: Wanneer een module / opleiding niet positief wordt afgesloten, bieden we mogelijkheden om te herkansen (zie studiewijzer). Wij blijven kansen bieden, maar leggen de lat nooit omlaag.

Proeve van Bekwaamheid: Bij een MBO3-4 opleiding is het eindexamen is een proeve van bekwaamheid die wordt afgenomen op de werkplek.

Think-Act-Grow: Leren door doen om zo uit te groeien tot die professional waar het bedrijfsleven op zit te wachten.

Welkom bij het Kronenburgh Business College

Dinsdagavond - Inloopavond:
Openavond
Wekelijks binnenlopen
tussen 19.00 en 21.00
niet op di 5 en 12 november
extra op do 14 nov
 
Opendag 8 februari

'Bekijk de digitale
Opleidingengids
voltijd BOL

Bestel de gids in print

Organisatie:
Studeren in DH
Heldere structuur
Breed en diep
Ondernemen
Internationalisering
Begeleiding
Investering
De voordelen
Studiewijzer e.d.

Kijk in keuken:
Introductiedag
Bedrijfsbezoek
Netwerkborrel
Studiereis
Sint en Kerst
Stage BPV
Diploma-uitreiking

Ouders


Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO)